Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΕΘΝΗ: Πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη...

ΔΙΕΘΝΗ: Πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη…

Πτώμα εντοπίστηκε στο Bigbury-On-Sea στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, εκεί που εξαφανίστηκε ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της περιοχής, το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε ένα πτώμα στο νησί που εξαφανίστηκε ο Ευστάθιος Άνθης.
Αμέσως, ενημερώθηκε η οικογένεια καθώς δεν έγινε επίσημη ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε να επιπλέει η σορός.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Άνθης έχει μεταβεί στη Βρετανία εδώ και πολλές μέρες για να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αδερφού του που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 8 Μαρτίου.
Η πληροφορία – κλειδί για την εξαφάνιση του αδερφού του
Όπως ανέφερε ο Δημήτρης τον προηγούμενο μήνα, ο Στάθης Άνθης είχε γυρίσει από διήμερο στο Πλίμουθ αργά το βράδυ στο σπίτι του. Τέσσερις το πρωί ήταν στο κρεβάτι του και μάλιστα είχε μια συνομιλία με τη συγκάτοικό του.
Ο Στάθης Άνθης είχε εκφράσει φόβους σε φιλικό του πρόσωπο για την κατάσταση που επικρατούσε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, λέγοντας: «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα, επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»
Έφυγε από το παράθυρο
Ωστόσο, η συγκάτοικός του ανέφερε κάτι περίεργο: στις 5:20 το πρωί άκουσε τρίξιμο και είδε τον Στάθη να έχει ανέβει στο κρεβάτι για να πηδήξει από το παράθυρο και να βγει έξω (το διαμέρισμα είναι ισόγειο).
Ο 34χρονος Στάθης είχε μαζί του μόνο το πορτοφόλι του, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις στον λογαριασμό του. Πήρε επίσης και το κινητό του, όχι όμως τον φορτιστή του.
Ο Δημήτρης Άνθης εκτιμά ότι ίσως ο αδελφός του ήθελε να αποφύγει κάποιους. Είχε δεχτεί bullying για την καταγωγή του και έκανε δύο χρόνια ψυχοθεραπεία.
«Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος του έχει κάνει κακό, όχι ο ίδιος στον εαυτό του», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε κατηγορήσει συνάδελφό του για βιασμό.
«Περνάει ο καιρός και δεν έχουμε νέα του», κατέληξε ο Δημήτρης Άνθης.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img