Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒρετανία: Τεμάχισε τη σύζυγό του επειδή του ξεπάγωσε τα πατατάκια...

Βρετανία: Τεμάχισε τη σύζυγό του επειδή του ξεπάγωσε τα πατατάκια…

Ούτε στις ταινίες θρίλερ δεν βλέπουμε τέτοιας αγριότητας εγκλήματα.
Σοκ προκάλεσε στην Μεγάλη Βρετανία η είδηση της δολοφονίας μιας 49χρονης από το σύζυγό της, ο οποίος αφού τη στραγγάλισε στη συνέχεια την τεμάχισε και τοποθέτησε τα κομμάτια της σε σάκους απορριμμάτων.
Ο Τόμας Μακάν τσακώθηκε με τη σύζυγό του, Ιβόν, επειδή εκείνη έβγαλε από την κατάψυξη τα πατατάκια που φύλαγε εκείνος. Ο καυγάς έφερε την άγρια δολοφονία της Ιβόν, με την οποία ο Τόμας είχε αποκτήσει μάλιστα παιδιά και εγγόνια.
Μετά το άγριο έγκλημα, ο Μακάν πήρε τις σακούλες απορριμμάτων και τις άφησε σε διάφορα σημεία του Στόκπορτ. Μια όμως από τις σακούλες τις φρίκης εντόπισε ένας άνδρας ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.
Αφού όμως δολοφόνησε τη σύζυγό του, ο Μακάν πήρε το κινητό τηλέφωνο της Ιβόν και έστειλε SMS στα μέλη της οικογένειάς γράφοντας πως φεύγει από την περιοχή.
Εκτός από τις σακούλες, αυτό που πρόδωσε τον Τόμας είναι πως το τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού μπάρμπεκιου, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες.
Ο Μακάν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 

 

 

We read it in:https://www.tromaktiko.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img