Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έκλεισαν σε τάφο γυναίκα για λόγους εκδίκησης - Βρέθηκε ζωντανή μετά...

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έκλεισαν σε τάφο γυναίκα για λόγους εκδίκησης – Βρέθηκε ζωντανή μετά από 10 ώρες…

ΤάφοςΜια γυναίκα 36 ετών, που την έκλεισαν μέσα σε τάφο, σε κοιμητήριο της Πολιτείας Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, βρέθηκε ζωντανή αφού βίωσε ένα απερίγραπτο μαρτύριο επί σχεδόν δέκα ώρες.
Ο συναγερμός σήμανε την Τρίτη, από τους υπαλλήλους του δημοτικού νεκροταφείου του Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο, οι οποίοι είδαν ίχνη αίματος κοντά σε μια ταφική κρύπτη. Ο θάλαμος είχε σφραγιστεί πρόσφατα με τούβλα και τσιμέντο, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία στην ανακοίνωσή της.
«Οι αστυνομικοί άκουσαν εκκλήσεις για βοήθεια (σ.σ. μέσα από τον θάλαμο), τρύπησαν τον τοίχο και έβγαλαν μια γυναίκα, τραυματισμένη στο κεφάλι και τα χέρια» αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι δράστες έθαψαν ζωντανή τη γυναίκα σε αυτήν την κρύπτη, σε μια κατασκευή που δίνει τη δυνατότητα ενταφιασμού των νεκρών σε θαλάμους πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Η αστυνομία εκτιμά ότι την είχαν κλείσει εκεί από το προηγούμενο βράδυ.
Δύο ύποπτοι, ηλικίας 20 και 22 ετών, αναζητούνται ακόμη από τις αρχές.
Ο αστυνομικός επιθεωρητής που έχει αναλάβει την έρευνα, ο Ντιέγκο Κάντιαν Άλβες, είπε ότι επρόκειτο πιθανότατα για «εκδίκηση» από τα μέλη μιας συμμορίας που δραστηριοποιείται στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών.
Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δύο μασκοφόροι μπήκαν στο σπίτι της και την απήγαγαν, αφού χτύπησαν τον σύζυγό της. Παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας της «βελτιώνεται», μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος G1, επικαλούμενος ιατρικές πηγές.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img