Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
9.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒρέθηκε πνιγμένος ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!...

Βρέθηκε πνιγμένος ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!…

Βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!Μια σοκαριστική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης (05/10), με τον ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού και άλλοτε του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκο Τσουμάνη, να εντοπίζεται νεκρός στο αυτοκίνητό του.
Το άψυχο σώμα του 31χρονου παίκτη βρέθηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, δεμένο με λουριά (πιθανότατα tire up), με τον θάνατο του άτυχου άντρα να προέρχεται, ως φαίνεται, από πνιγμό.
Η υπόθεση και οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ερευνώνται, με αστυνομικούς από το ΑΤ Καλαμαριάς, ανθρώπους του εγκληματολογικού, της σήμανσης αλλά ιατροδικαστή να σπεύδουν στο σημείο.
Ο αδικοχαμένος αμυντικός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Ξάνθη, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Βέροια, εκτός Μακεδονικού και Άρη.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img