Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
27.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΕΡΟΙΑ: Μητέρα πέταξε το μωρό της στο ποτάμι – Ανασύρθηκε νεκρό...

ΒΕΡΟΙΑ: Μητέρα πέταξε το μωρό της στο ποτάμι – Ανασύρθηκε νεκρό…

Νεκρό εντοπίστηκε από περαστικούς ένα βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν ως δράστιδα τη μητέρα του. Το 11 μηνών μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Βέροιας, εκεί όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο laikoyra.gr δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά η μητέρα του μωρού είναι που το έριξε στο νερό.
Η γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα.  Στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το μωρό νεκρό.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας κατάλαβε τι έχει συμβεί και κατήγγειλε την 20χρονη σύζυγο στην αστυνομία. Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικά μέσα η 30χρονη γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα.

We read it in:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img