Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒελιγράδι: 14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό και σκότωσε οχτώ μαθητές...

Βελιγράδι: 14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό και σκότωσε οχτώ μαθητές…

14χρονος στο Βελιγράδι άνοιξε πυρ σε δημοτικό και σκότωσε οχτώ μαθητές (βίντεο)Τον θάνατο έσπειρε ένας 14χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο του Βελιγραδίου σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στα σερβικά ΜΜΕ, ένας σχολικός φύλακας και οχτώ μαθητές έπεσαν νεκροί από τα πυρά του αγοριού, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για τραυματισμό παιδιών.
Σύμφωνα με τη Mirror, ο μαθητής της 7ης τάξης εισήλθε στο κτήριο του σχολείου στις 8:30 το πρωί και άρχισε να πυροβολεί εναντίον αρκετών συμμαθητών του και μελών του προσωπικού στο σχολείο.
Το Δημοτικό Σχολείο «Vladislav Ribnikar» βρίσκεται στη συνοικία Βράτσαρ της σερβικής πρωτεύουσας, όπου υπάρχουν πολλά μουσεία και πρεσβείες. Αυτήν την ώρα, μεγάλο μέρος της περιοχής έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, και δέκα ασθενοφόρα βρίσκονται μπροστά από το σχολείο.
Όπως αναφέρει η Mirror, οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο μετά την επίθεση βρήκαν το αγόρι να στέκεται με το όπλο στο χέρι, αφού είχε ανοίξει πυρ εναντίον μαθητών και προσωπικού. Ο δράστης έχει πλέον συλληφθεί.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή των τραυματιών, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα αγόρι και ένα κορίτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img