Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτή είναι η 19χρονη Χρύσα που σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι...

Αυτή είναι η 19χρονη Χρύσα που σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι ο 25χρονος…

Μόλις λίγους μήνες πριν είχε κλείσει τα 19 της χρόνια, αλλά βρήκε τραγικό τέλος από τον σύντροφό της, που με πιστόλι της έριξε δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ καθόταν στον καναπέ. Η 19χρονη Χρύσα Μπρακάι είναι η κοπέλα που σκότωσε ο 25χρονος, επίσης αλβανικής καταγωγής, σύντροφός της στον Πειραιά.
Είχε προηγηθεί ακόμη ένας μεγάλος τσακωμός, καθώς τη ζήλευε παθολογικά, τη σκότωσε και έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη.
Το χρονικό του εγκλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 19χρονη σύντροφό του και μάλιστα πολύ συχνά, εξαιτίας της ζήλειας του είχαν μεγάλους καβγάδες. Έτσι έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι δύο νέοι, αμφότεροι αλβανικής καταγωγής, εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά. Όταν γύρισαν και οι δύο στο σπίτι όπου έμεναν μαζί, στην οδό Βάμβα 18 στα Καμίνια, τσακώθηκαν ξανά και τότε ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε ένα πιστόλι που είχε προμηθευτεί και το έστρεψε εναντίον της 19χρονης, όταν αυτή καθόταν στον καναπέ.
Τι λένε οι γείτονες
Σοκ έχει προκαλέσει στη γειτονιά των Καμινίων η είδηση της νέας δολοφονίας με θύμα το 19χρονο κορίτσι από την Αλβανία που έπεσε νεκρό από το όπλο του 25χρονου συντρόφου της.
Το θύμα έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βάμβα και συχνά φιλοξενούσε τον 25χρονο δράστη.
Η συμβίωση τους, ωστόσο, δεν ήταν και τόσο αρμονική. Κάποιοι γείτονες τους άκουγαν συχνά να μαλώνουν ενώ μια κάτοικος της περιοχής περιγράφει στο protothema.gr έναν άγριο καβγά που είχε το ζευγάρι μόλις πριν από μια εβδομάδα.
«Πριν από μια εβδομάδα άκουγα τσακωμούς. Άκουγα φωνές και έντονο τσακωμό. Η κοπέλα ήταν κάπως πιο μαζεμένη. Αυτός ήταν πιο θορυβώδης, πιο δραστήριος.
Ήταν έντονος ο τελευταίος καβγάς. Κυρίως άκουγα γυναικείες φωνές», λέει η γειτόνισσα του ζευγαριού η οποία παρόλο που ήταν σπίτι της δεν άκουσε το μοιραίο πυροβολισμό.
Το ίδιο και οι περισσότεροι γείτονες οι οποίοι έμαθαν για τη δολοφονία μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κάνουν έρευνες στο σπίτι του ζευγαριού.
Κάποιοι, όμως, άκουγαν συχνά τους τσακωμούς του ζευγαριού αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα κατέληγαν σε φονικό.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img