Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΡΤΑ: Έφυγε από τη ζωή ο γυναικολόγος Στέφανος Παπακίτσος...

ΑΡΤΑ: Έφυγε από τη ζωή ο γυναικολόγος Στέφανος Παπακίτσος…

Άσχημη η είδηση, του θανάτου του Στέφανου Παπακίτσου. Ο γνωστός γυναικολόγος, εδώ και πολλούς μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο εκδηλώθηκε κατά την διάρκεια μιας γέννας, οπότε και υπέστη καρδιακή προσβολή .Οι συνάδελφοί του τον επανέφεραν στην ζωή και από τότε ξεκίνησε ένα μαρτυρικό ταξίδι με τον Στέφανο να προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός, δίνοντας την ελπίδα σε όλους τους φίλους του από την Άρτα και όλη την Ελλάδα, που με την περιπέτειά του είχαν στεναχωρηθεί.
Γεννημένος το 1962, ο Στέφανος Παπακίτσος, εκτός από την επαγγελματική και επιστημονική του δράση, είχε ενεργό παρουσία στα κοινά της πόλης μας, και μάλιστα είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και βέβαια για να υπάρχει ανανέωση προσώπων στην εκπροσώπηση του συνδυασμού.
Ο γιατρός για χιλιάδες γυναίκες από την Άρτα και όλη την Ελλάδα, είχε την αμέριστη εμπιστοσύνη των ασθενών του και έφερε στον κόσμο εκατοντάδες παιδιά. Πάντοτε είχε την εγκυμονούσα μητέρα σε πρώτη προτεραιότητα και έδειχνε ειλικρινές και αληθινό ενδιαφέρον για την κατάσταση της.
Πολλές φορές είχαμε συζητήσει στο στέκι του στο καφενείο του ΞΥΘΑΛΗ, και ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλες δημοκρατικές ευαισθησίες, συγκαταβατική ματιά για τις εξελίξεις, αλλά ακλόνητος στα πιστεύω του…
Η απώλειά του θα δημιουργήσει ένα σοβαρό κενό στην Άρτα.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, την σύζυγό του Δώρα και τα δυο τους παιδιά.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2022 στις 3 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Γλυκόριζο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img