Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπό τη Μαλεσιάδα Βάλτου ο 58χρονος που απανθρακώθηκε στο γκαράζ του Euroferry...

Από τη Μαλεσιάδα Βάλτου ο 58χρονος που απανθρακώθηκε στο γκαράζ του Euroferry Olympia…

Από τη Μαλεσιάδα Βάλτου ο 58χρονος που απανθρακώθηκε στο γκαράζ του Euroferry OlympiaΑπό τη Μαλεσιάδα Βάλτου κατάγεται ο 58χρονος που απανθρακώθηκε στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia.
Η σορός του άτυχου Βαγγέλη Μαλεσιάδα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην καμπίνα του φορτηγού του, όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
Καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση φέρεται να έπαιξαν τα τατουάζ που είχε στο σώμα του και αναγνωρίστηκαν από το γιο του.
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, η σορός του ανασύρθηκε από τα στελέχη που παίρνουν μέρος στη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση τυχόν επιζώντων.
Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο οδηγό στο γκαράζ 2 του Euroferry Olympia και πολύ γρήγορα ξεκίνησε η επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του.
Στην ομάδα “Ορεινός Βάλτος” στο facebook δημοσιοποιείται η τραγική είδηση με φωτογραφία του εκλιπόντος και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής συλλυπούνται την οικογένειά του.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img