Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπαγχονισμένος βρέθηκε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Ιωάννης Καζάζης...

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Ιωάννης Καζάζης…

Νεκρός στο γραφείο του βρέθηκε ο καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Καζάζης Ο πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, Ιωάννης Καζάζης, βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, στην περιοχή της Καλαμαριάς, με την αστυνομία να ερευνά τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Ο 73χρονος, όπως αναφέρει το voria.gr, εντοπίστηκε απαγχονισμένος από συνάδερφό του, ο οποίος και κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια εξέφρασαν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο πρύτανης του Αριστοτελείου, καθηγητής, Νίκος Παπαϊωάννου.
«Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του Ι. Καζάζη, Προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Ομότιμου Καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με εξαίρετες σπουδές και πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στη σύγχρονη γλωσσική διδασκαλία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κεραμέως.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img