Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
23.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑλεξανδρούπολη: 15χρονος σκοτώθηκε για μια σέλφι...

Αλεξανδρούπολη: 15χρονος σκοτώθηκε για μια σέλφι…

Μία μέρα πριν πέσει στο κενό και χάσει τη ζωή του, ο 15χρονος γιόρτασε τα γενέθλιά του…
Σέλφι φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ πήγε να βγάλει ο 15χρονος στην Αλεξανδρούπολη που έχασε χθες τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του. Μάλιστα, ο άτυχος νέος μία μέρα πριν γιόρτασε τα γενέθλιά του, που έμελε να είναι και τα τελευταία του.
Ο 15χρονος φέρεται να βρισκόταν στην ταράτσα για να βοηθήσει σε κάποιες εργασίες τον πατέρα του όταν στην προσπάθειά του να βγάλει μια φωτογραφία πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό, αυτό έσπασε και το αγόρι βρέθηκε στο κενό.
Συγκλονίζει ο παππούς του
Συγκλονίζουν τα λόγια του ιερέα παππού του 15χρονου Γιάννη. Το μυαλό του, η ψυχή του δεν μπορούν να συλλάβουν την τεράστια απώλεια που «χτύπησε» το σπιτικό τους. Μολις χθες έπαιρνε τηλέφωνο το στερνοπούλι της οικογένειας για να του ευχηθεί για τα 15α γενέθλιά του.
«Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι ,αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά», δήλωσε ο παππούς του μιλώντας στο Star.
«Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, τον ευχήθηκα εγώ του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, “παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες”», πρόσθεσε συγκινημένος ο ιερέας.
Η μοιραία πτώση
Ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια.
Όπως ανέφερε ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σελφι φωτογραφία και έγινε το μοιραίο», δήλωσε.
Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμισαν αρχαία τραγωδία. Ο πατέρας μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ήταν σε κατάσταση σοκ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 15χρονου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα.
Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του.
Καλό ταξίδι Γιάννη…»

We read it in:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img