Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑκρόπολη: Αυτοκτονία ο θάνατος της γυναίκας - Έκανε τον σταυρό της και...

Ακρόπολη: Αυτοκτονία ο θάνατος της γυναίκας – Έκανε τον σταυρό της και πήδηξε…

acropolisΜίλησε για λίγα λεπτά στο τηλέφωνο, έκανε το σταυρό της και βούτηξε στο κενό…
Είναι η δραματική ιστορία της 47χρονης Ελληνίδας από τη Νέα Ιωνία που σήμερα το μεσημέρι, ανέβηκε στην Ακρόπολη αποφασισμένη να δώσει τέλος στα προσωπικά της αδιέξοδα.
Το απίστευτο είναι πως η γυναίκα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύντροφο της ενώ όταν άφησε τη συσκευή και πραγματοποίησε το άλμα του θανάτου, εκείνος μη γνωρίζοντας την κατάληξη της εξακολουθούσε να την καλεί προφανώς γιατί ανησυχούσε για την κατάσταση της.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την 47χρονη να κάνει τον σταυρό της πριν βάλει τέλος στη ζωή της ενώ αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο και είδαν το τηλέφωνο να χτυπά επίμονα το σήκωσαν και ενημέρωσαν τον άνδρα για την τραγική κατάληξη. Ο ίδιος φέρεται να τους είπε ότι η σύντροφος του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ανατροπή των αρχικών πληροφοριών από ιατρικές πηγές οι οποίες έκαναν λόγο για γυναίκα περίπου 30 ετών, τουρίστρια από την Ισπανία η οποία έπεσε από τα βραχάκια του λόφου του Αρείου Πάγου στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img