Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΚΡΑΤΑ: Δύο νεκροί μετά από τροχαίο ατύχημα....

ΑΚΡΑΤΑ: Δύο νεκροί μετά από τροχαίο ατύχημα….

Δύο νεκροί και μια τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί στην Ολυμπία οδό, στο ύψος της Ακράτας.
Ένα βανάκι που μετέφερε πάγο συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ. Σύμφωνα με πληροφορίες το βανάκι «τούμπαρε» όταν έσκασε το λάστιχό του και δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν προσπάθησαν να αποφύγουν το βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους.
Το ένα ΙΧ έπιασε αμέσως φωτιά και δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα έχασαν την ζωή τους, με τραγικό τρόπο, μέσα στις φλόγες.
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο, αλλά και η Πυροσβεστική. Μια γυναίκα τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ερευνα διενεργεί η Τροχαία Εθνικών Οδών.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img