Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγρίνιο: «Έφυγε» στα 61 του ο Χρίστος Καραλής...

Αγρίνιο: «Έφυγε» στα 61 του ο Χρίστος Καραλής…

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου από την είδηση του θανάτου του Χρίστου Καραλή.
Ο Χρίστος Καραλής γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο το 1961 και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Εργάστηκε για επτά χρόνια σε φροντιστήρια της πόλης του Αγρινίου, ενώ υπηρετούσε ως φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου.
Έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου (1/10) έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή νόσο που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.
Διετέλεσε πρόεδρος αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και για τέσσερα χρόνια αντιπρόεδρος. Διακρίθηκε για την μαχητικότητα του στους αγώνες των αναπληρωτών και πρωτοστάτησε στην αντίσταση ενάντια την βίαιη καταστολή που εξαπολύθηκε σε βάρους τους, πριν απο 20 χρόνια περίπου.
Δραστηριοποιήθηκε και στον ΤΟΕΒ της περιοχής του και ασχολήθηκε με την επίλυση προβλημάτων της αγροτικής παραγωγής.
Το 2019, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία του Σταύρου Καμμένου.
Η κηδεία του τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, στο Αγρίνιο. Η είδηση του θανάτου του, έχει προκαλέσει κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συλλυπητήρια, από συναδέλφους του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

 

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img