Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Ηλιού σε ηλικία 64 χρόνων...

Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Ηλιού σε ηλικία 64 χρόνων – Συγκίνηση για την απώλεια του γνωστού επαγγελματία…

Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Ηλιού σε ηλικία 64 χρόνων – Συγκίνηση για την απώλεια του γνωστού επαγγελματίαΈφυγε σε ηλικία 64 ετών, έπειτα από “μάχη” με ασθένεια, ο Χρήστος Ηλιού βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και προκαλώντας συγκίνηση στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.
Για τέσσερις δεκαετίες υπήρξε ιδιοκτήτης του γνωστού ουζερί “Ηλιού”, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όπου κυριαρχούσαν οι ήχοι του ρεμπέτικου.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τον ακέραιο χαρακτήρα και την ευσυνειδησία του.
Με τη σύζυγό του Ειρήνη δημιούργησαν μια δεμένη οικογένεια και ευτύχησαν να αποκτήσουν δυο σπουδαίους γιους, τον Γιώργο και τον Κώστα.
Η κηδεία του Χρήστου Ηλιού, θα τελεστεί αύριο Τρίτη (14.02.23) στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img