Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΈφυγε από τη ζωή το σκυλί "θρύλος" του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας...

Έφυγε από τη ζωή το σκυλί “θρύλος” του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας…

Έφυγε από τη ζωή, το θηλυκό σκυλί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας “ΛΕΣΥ”, η οποία, δίπλα στο συνοδό – συνάδελφό της, για σειρά ετών υπηρέτησε δίπλα στους συναδέλφους του, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.
Πριν από λίγες ημέρες είχε βραβευτεί από τον Υπουργό Ναυτιλίας για το έργο της και την υπηρεσίας της, μαζί με το συνοδό της Τσάκαλο Χαράλαμπο.
Την είδηση έκαναν γνωστή οι απόστρατοι του ΛΣ ΒΔ Ελλάδος, οι οποίοι και αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους με ένα συγκινητικό μήνυμα:
“Πριν ημέρες βραβεύτηκε για το έργο της και τις ικανότητες της από τον ΥΝΑΝΠ η σκυλίτσα ΛΕΣΥ Κ19 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας μαζί με τον καθοδηγητή της και συνοδό συνάδελφο Τσάκαλο Χαράλαμπο.
Σήμερα δυστυχώς μάθαμε τον θάνατο της και λυπούμαστε πολύ. Επί χρόνια η ΛΕΣΥ ήταν η προέκταση της πείρας και της ασύγκριτης τεχνικής δραστηριότητας του συνοδού της, με πολλές επιτυχίες στη δίωξη και τον εντοπισμό ναρκωτικών. Θα την θυμόμαστε με αγάπη.
Στο νέο αντικαταστάτη της, ΒΛΑΝΤ, ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο της”.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img