Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Έφυγε» από τη ζωή ο Παύλος Μυροφορίδης...

«Έφυγε» από τη ζωή ο Παύλος Μυροφορίδης…

Παύλος Μυροφορίδης: «Έφυγε» στα 43 τουΟ επί σειρά ετών παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε μάχη με σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπώρησε και εν τέλει τον λύγισε σε ηλικία 43 ετών. Είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Χανιά και Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, τον αποχαιρέτησε με ανάρτηση στα social media. Όπως και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Νίκος Ζαφειρόπουλος, αναφέροντας: «Αδελφέ μου ηρέμησες. Ξεκουράστηκες. Σου άρεσε αυτή η φωτογραφία, αγαπούσες πολύ την Πάτρα και όλους μας. Ησουν περήφανος και μάγκας και έτσι θα σε θυμόμαστε. Γιατί ρε φίλε όμως βιάστηκες τόσο πολύ…Απλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Παυλάρα μου. Καλό ταξίδι…».

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img