Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Δραμουντανής, μέλος του Δ.Σ. των ΑΜΕΑ...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Δραμουντανής, μέλος του Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Ρόδου…

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Δραμουντανής, μέλος του Δ.Σ. των ΑΜΕΑ ΡόδουΈφυγε από τη ζωή χθες και κηδεύεται σήμερα στις 5 το απόγευμα, ο Γιώργος Δραμουντανής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία της Επαρχίας Ρόδου.
Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, καθώς και όλους τους συνεργάτες του.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Σύλλογος αναφέρονται τα εξής:
«Είναι βαρύ το πένθος για το Σύλλογο Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου… Σήμερα «έφυγε» από κοντά μας ο Γιώργος Δραμουντανής, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας επί σειρά ετών. Έφυγε στον ύπνο του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους του και τους συνεργάτες του…
Μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του κυριολεκτικά, έδινε τις μάχες του, μαζί με εμάς για να στηρίξει τα άτομα με αναπηρία του νησιού μας, όπως πάντα έκανε, αλλά και όλο το αναπηρικό κίνημα. Χθες το απόγευμα ακόμα, λίγες ώρες πριν «ταξιδέψει» για τη γειτονιά των Αγγέλων τόσο αναπάντεχα, ανήσυχος και δραστήριος όπως πάντα ήταν, μας έδινε τις συμβουλές του για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν, ειδικά αυτή την περίοδο τον Σύλλογο…. Φίλε μας Γιώργο, πάντα θα κρατάμε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την όμορφη και αγνή συνεργασία που είχαμε μαζί σου…
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συλλυπείται την οικογένεια του Γιώργου Δραμουντανή για την απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Η κηδεία του Γιώργου Δραμουντανή θα γίνει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.ΜΕ.Α. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΡΟΔΟΥ».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img