Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
26.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου...

Έφυγε από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου…

Έφυγε από τη ζωή η Αριάδνη ΓερασιμίδουΘλίψη σκορπίζει η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου, η οποία πριν από μία εβδομάδα είχε αποκαλύψει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Όπως αποκάλυψε σε βίντεο που πόσταρε στο YouTube, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και πρόσφατα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», δήλωσε στην κάμερα.
Παράλληλα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση, γεγονός που καθυστέρησε τη θεραπεία της για επτά μήνες.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αριάδνης Γερασιμίδου
«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα κι έβλεπα στο GNTM κι άκουσα τη Ζενεβιέβ να λέει κάποια στιγμή ότι “η ειλικρίνεια είναι δύναμη”, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Ξεκίνησα να κλαίω κι αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο. Σκεφτόμουν καιρό να κάνω αυτό το βίντεο», είχε πει.
«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Σχεδόν κανένας δεν το γνωρίζει. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη…», πρόσθεσε φανερά συγκινημένη.

Η δημοσιογράφος, γνωρίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασής της, ανέθεσε σε φιλικό της πρόσωπο να δημοσιεύσει ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην περίπτωση που εκείνη φύγει από τη ζωή.
«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!
Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)», αναφέρει το συγκλονιστικό μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου.

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img