Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε από την ζωή ο διάσημος Βρετανός κωμικός, Σον Λοκ...

Έφυγε από την ζωή ο διάσημος Βρετανός κωμικός, Σον Λοκ…

σονΈφυγε από την ζωή ο γνωστός Βρετανός κωμικός Σον Λοκ σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο ατζέντης του από την εταιρεία Off The Kerb Productions με μία ανακοίνωση.
«Είναι πολύ λυπηρό για εμένα να ανακοινώνω τον θάνατο του Σον Λοκ. Πέθανε στο σπίτι του από καρκίνο, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς στην Βρετανία. Η αδιάκοπη δημιουργικότητά του, το φως του και η εκπληκτική δουλειά του τον ξεχώρισαν στον χώρο της Βρετανικής κωμωδίας. Ήταν επίσης, ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών. Θα λείψει πραγματικά σε όσους τον ήξεραν. Ζητάμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια και τα παιδιά του», έγραφε η ανακοίνωση.
Ο κωμικός διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος το 1990, όταν ακόμα εργαζόταν στην δημιουργία ενός site. Έκτοτε, προσπάθησε πάρα πολύ για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο και συχνά, ακόμα και στα αστεία του αναφερόταν στο θέμα της υγείας του.
Η καριέρα του στην κωμωδία ξεκίνησε το 1993 στο πλευρό του Rob Newman και του David Baddiel στο show «Newman and Baddiel in Pieces». Έκτοτε, συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και τηλεπαιχνίδια, ανάμεσά τους και αυτό, που τον ανέδειξε τελικά, το «8 Out of 10 Cats».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img