Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΆγιος Νικόλαος Κρήτης: Νεκρός 15χρονος που εγκλωβίστηκε στη φρέζα του τρακτέρ...

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Νεκρός 15χρονος που εγκλωβίστηκε στη φρέζα του τρακτέρ…

Ανείπωτη τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, καθώς ένας 15χρονος που είχε εγκλωβιστεί στη φρέζα του τρακτέρ υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ανήλικος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στα πόδια ενώ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα ο 15χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο 15χρονος είχε πάει μαζί με τον παππού του στο χωράφι τους στην περιοχή Κρούστα για να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες.
Κάποια στιγμή ο 15χρονος πλησίασε αρκετά κοντά το τρακτέρ με αποτέλεσμα η φρέζα να του «πάρει» τα πόδια.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τον άτυχο ανήλικο ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο ο 15χρονος είχε ήδη απεγκλωβιστεί.
Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη και επιχείρησαν να τον κρατήσουν στην ζωή.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img