Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
16.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ: Θρήνος για 22χρονο που απανθρακώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα...

ΚΡΗΤΗ: Θρήνος για 22χρονο που απανθρακώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα…

Ανείπωτο πόνο στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του 22χρονου Σήφη Γιανναράκη, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα.
Ο άτυχος νέος επέβαινε στο αυτοκίνητό του όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να τυλιχθεί στις φλόγες, με τον 22χρονο να βρίσκεται εντός του οχήματος.
Ο Σήφης Γιανναράκης ασχολείτο με την κρητική παραδοσιακή μουσική, τραγουδώντας με το συγκρότημά του και παίζοντας παράλληλα και μαντολίνο. Παράλληλα, τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων.
Η είδηση του θανάτου του Σήφη βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλο τον Αποκόρωνα από τον οποίο καταγόταν.
Μάλιστα ο 22χρονος Σήφης ήταν γιος του προέδρου του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητος Εμπροσνέρου.
Για την απώλεια του ο δήμος Αποκόρωνας εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αποκορώνου συνελθόν εκτάκτως σήμερα την 08.07.2024 μετά τον αδόκητο θάνατο του Σήφη Γιανναράκη, 22 ετών, υιού του προέδρου του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητος Εμπροσνέρου και καλλιτέχνη κρητικής μουσικής που αναδείχθηκε για τις αρετές του και γι’αυτό βύθισε σε πένθος όλον τον Δήμο Αποκορώνου, αποφάσισε ομόφωνα:
1.Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
2.Να παραστεί κατά την εξόδιο ακολουθία
3.Αντί στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img