Ένας εργάτης ηλικίας 54 χρόνων έχασε τη ζωή του σήμερα σε έργα κατασκευής μικροφραγμάτων του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης στην περιοχή της Νίψας Αλεξανδρούπολης στις εκτάσεις των καμένων του 2023.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο εργάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία, το είπε στους συναδέλφους του και κάθισε να ξεκουραστεί σταματώντας την εργασία του. Όμως η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε, συνέχισε να αισθάνεται άσχημα και έχασε τις αισθήσεις του. Ο γιατρός εργασίας του έκανε ΚΑΡΠΑ, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Δυστυχώς όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
We read it in
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).









