Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
24.8 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο Παραολυμπιονίκης Σάκης Δεληγιώργης σε τροχαίο...

Πέθανε ο Παραολυμπιονίκης Σάκης Δεληγιώργης σε τροχαίο…

Ο Παραολυμπιονίκης Σάκης Δεληγιώργης, 61 ετών, πέθανε μετά από τροχαίο δυστύχημα με «γουρούνα» στην Καβάλα.Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/6) σε ηλικία 61 ετών ο Παραολυμπιονίκης του στίβου από την Πτολεμαϊδα Σάκης Δεληγιώργης, όταν η «γουρούνα» στην οποία επέβαινε ανετράπη και τον καταπλάκωσε.
Την είδηση του θανάτου του 61χρονου Παραολυμπιονίκη μετέδωσε το kavalapost.gr και όπως αναφέρεται, ο Σάκης Δεληγιώργης είχε μεταβεί στο Όρος της Λεκάνης του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, για να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι, την οδήγηση «γουρούνας» σε ορεινό δρόμο.
Το όχημά του ωστόσο ανετράπη, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.
Ο Σάκης Δεληγιώργης είχε αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 στη σφαιροβολία F42, όπου είχε πάρει την 4η θέση (12.42) και στη δισκοβολία F42 (8η θέση), καθώς και στο Πεκίνο το 2008 στη σφαιροβολία F42 (11η θέση).
Είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό F42 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ το 1998.

we read it in
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img