Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ: Γιγάντια επιχείρηση σωτηρίας στον ΒΟΑΚ, ένας νεκρός και επτά τραυματίες...

ΚΡΗΤΗ: Γιγάντια επιχείρηση σωτηρίας στον ΒΟΑΚ, ένας νεκρός και επτά τραυματίες…

ΤροχαίοΜετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στην εθνική στο ύψος των Μαλίων, είχε συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου και τον τραυματισμό επτά ακόμα ατόμων, με το ένα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του neakriti.gr, ένα φορτηγάκι, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.
Στο σημείο έσπευσε και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό ατόμων και πιο συγκεκριμένα στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα και δέκα υπάλληλοι, οι οποίοι απεγκλώβισαν μία γυναίκα χωρίς αισθήσεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στις 18:11 για παροχή βοήθειας λόγω μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ Αγροτικό Φορτηγάκι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο., στην περιοχή του ΒΟΑΚ στο ύψος του οικισμού Μαλίων.
Απεγκλώβισαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οδηγό του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις της και την συνοδηγό του επιβατικού σοβαρά τραυματίας. Στο επιβατικό ήταν μέσα η οδηγός, συνοδηγός και 2 επιβάτες αλλοδαπές λοιπών αγνώστων στοιχείων. Όλοι οι παραπάνω παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ. Στο Αγροτικό Φορτηγάκι ήταν μέσα 1 ημεδαπός και 2 ημεδαπές. Οι 2 ημεδαπές παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img