Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΒΟΙΑ: Μετωπική σύγκρουση οχημάτων – Νεκρός ο οδηγός...

ΕΥΒΟΙΑ: Μετωπική σύγκρουση οχημάτων – Νεκρός ο οδηγός…

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην Εύβοια – Νεκρός ο οδηγός και οκτώ τραυματίεςΘανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Αλμυροπόταμος στην Εύβοια με απολογισμό έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.
Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, με τους υπόλοιπους να τραυματίζονται. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν όλοι οι επιβάτες φορούσαν ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά.
Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο eviathema, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και περιπολικό της Αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Οι τραυματίες μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img