Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚρήτη: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι...

Κρήτη: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι…

Κρήτη: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλιΣυνεχίζεται το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να δοθούν στις αστυνομικές Αρχές κάποια «απτά» στοιχεία σχετικά με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό Ποταμό στο Ρέθυμνο.
Η υπόθεση χαρακτηρίζεται δύσκολη και, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που βρέθηκε στο σημείο μαζί με την Aστυνομία, ζήτησε να μεταφερθούν όλα τα ευρήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Εκεί, ο ίδιος και η Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Έλενα Κρανιώτη μπορούν να προχωρήσουν σε ενδελεχή έλεγχο, και σε απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία) έτσι ώστε να δώσουν απαντήσεις που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στη λύση του γρίφου.
οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον σκελετό εντοπίστηκαν κάποια υπολείμματα τριχών που παραπέμπουν σε άνδρα, ωστόσο αναμένεται αυτό να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο των ιατροδικαστών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αν τελικά επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστικής πλευράς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, τότε εκτιμάται πως το βαρέλι με το πτώμα μεταφέρθηκε στον Πλατανιανό ποταμό από αλλού.


Ένας από τους φακέλους που σίγουρα ανασύρεται και μπαίνει στο «κάδρο» των ερευνών αφορά στην μυστηριώδη εξαφάνιση ενός νεαρού Αλβανού. Για την συγκεκριμένη εξαφάνιση είχε υπάρξει έντονη φημολογία ότι μπορεί να συνδέεται με πολύκροτη ποινική υπόθεση.
Φωτογραφίες: goodnet.gr, creta24.gr
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img