Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
29.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στην Ξάνθη: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο...

Τραγωδία στην Ξάνθη: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο…

troheo_1c374.jpgΤέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στην περιοχή Τοξοτών στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής (16/6).
Λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους εταιρείας συγκρούσθηκε σφοδρά με ΙΧ επιβατικό, όπου επέβαιναν 5 άτομα, όπου τραυματίστηκαν θανάσιμα 4 από τους επιβαίνοντες. Ο πέμπτος, ο συνοδηγός, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης.
Από το Λεωφορείο μόνο δύο κοπέλες είναι ελαφρά τραυματισμένες. Στο συγκεκριμένο σημείο της σύγκρουσης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει μια αριστερή στροφή με μεγάλη κλίση, όπου δυστυχώς οδηγός του ΙΧ, πήρε σχεδόν ευθεία τη στροφή, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί κάτω από το λεωφορείο, το οποίο πήγε όσο δεξιά του επιτρεπόταν.
Νεκροί είναι δύο κορίτσια και δύο αγόρια, ηλικίας 20-25 ετών. Τα νεαρά άτομα ήταν σε πάρτι, όπως λένε οι πληροφορίες, όπου μετά το πάρτι αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στο Νέστο και έγινε το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες για τους επιβαίνοντες στο όχημα, η μία κοπέλα ήταν Ρουμάνα και κατοικούσε στην Ξάνθη, η άλλη κοπέλα από τη Χαλκίδα και φοιτήτρια στην Κομοτηνή, ένας υπήκοος Αλβανίας και οι άλλοι δύο νεαροί από την Ελλάδα.

troheo1_06f93.jpg
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img