Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝαύπλιο: Σοκ με τον θάνατο του 14χρονου που έπεσε από τις κερκίδες...

Ναύπλιο: Σοκ με τον θάνατο του 14χρονου που έπεσε από τις κερκίδες…

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν ο 14χρονος βρέθηκε στο γήπεδο, πιθανότατα με σκοπό να αθληθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνήθιζε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται, ωστόσο ο πατέρας του ανέφερε πως η πτώση συνέβη ύστερα από έναν καυγά που είχαν τηλεφωνικά.
«Τον έβαλα τιμωρία και αυτός αποφάσισε να πηδήξει»
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα, ο 14χρονος αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες μετά από μία τιμωρία που του επέβαλε, καθώς το παιδί είχε αποβληθεί από το σχολείο.
«Μόνος του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία», ανέφερε ο πατέρας, εξηγώντας πως το παιδί βρισκόταν σε ψυχολογική πίεση.
«Είχε τάσεις αυτοκτονίας»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ο 14χρονος φέρεται να είχε τάσεις αυτοκτονίας, ενώ το σχολείο είχε ήδη ενημερώσει την οικογένεια ότι το παιδί χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη. Παρά τις ειδοποιήσεις αυτές, το τραγικό γεγονός δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας, το οποίο παρέλαβε τη σορό του αγοριού, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του νεαρού. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν, με την οικογένεια να προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού τους.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img