Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΕΣΒΟΣ: Νεκρός 24χρονος συνοριοφύλακας...

ΛΕΣΒΟΣ: Νεκρός 24χρονος συνοριοφύλακας…

Νέο πένθος για την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας που έχασε ένα νεαρό μέλος της σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα στο δρόμο Μυτιλήνης – Μανταμάδου.
Πρόκειται για έναν συνοριοφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. μόλις 24 χρονών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο λίγο έξω από το χωριό και συγκεκριμένα κοντά στο πρατήριο καυσίμων της Αvin.
Ο οδηγός του αγροτικού τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Εκτιμάται ότι η σύγκρουση έγινε κατόπιν κάποιου ελιγμού καθώς μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (18-07-2024), στο 3 ο χλμ. της Ε.Ο. Μανταμάδου –Μυτιλήνης στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό (24χρονος) και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έτερος ημεδαπός (75χρονος).
Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο τραυματισμός του έτερου οδηγού.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img