Κυριακή, 4 Μαΐου, 2025
18.7 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΙταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα...

Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα…

Άγρια δολοφονία ενός 26χρονου φιλάθλου της Αταλάντα, σημειώθηκε στην Ιταλία, ο οποίος μαχαιρώθηκε μετά από οπαδικό επεισόδιο με υποστηρικτή της Ίντερ.
Όπως αναφέρει η «Repubblica», το θύμα είναι ο Ρικάρντο Κλαρίς. Ο νεαρός δολοφονήθηκε με μαχαιριά, έπειτα από οπαδικό επεισόδιο που ξεκίνησε σε μπαρ του Μπέργκαμο έξω από το γήπεδο.
H συμπλοκή έγινε το βράδυ του Σαββάτου (3/5) ανάμεσα σε οπαδούς της Αταλάντα και της Ιντερ.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο νεαρός μαχαιρώθηκε πισώπλατα κοντά στο σπίτι του, λίγη ώρα αργότερα από τον 19χρονο οπαδό των «νερατζούρι», Τζιάκοπο Ντε Σιμόνε, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές και ανακρίνεται από την ιταλική αστυνομία.
Ο θύτης υποστήριξε πως προσπάθησε να υπερασπιστεί τον δίδυμο αδερφό του και ενεπλάκη σε επεισόδιο.
Κάτοικοι της περιοχής, λένε ότι άκουσαν φωνές και ξύπνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (γύρω στη 1π.μ.), ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι άκουσαν άνθρωπους να φωνάζουν «κρατάει μαχαίρι».
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα, ωστόσο δεν πρόλαβαν να σώσουν τη ζωή του 26χρονου Ρικάρντο Κλαρίς. Το μαχαίρι βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σώμα του δολοφονημένου οπαδού της Αταλάντα.

We read it in
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img