Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024
32.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Νεκρός 31χρονος στην Ηγουμενίτσα -αυτοκίνητο έπεσε σε τσιμεντένιο φράχτη...

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Νεκρός 31χρονος στην Ηγουμενίτσα -αυτοκίνητο έπεσε σε τσιμεντένιο φράχτη…

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μαυρούδι της Ηγουμενίτσας. Αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο 31 χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με το thespro.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν υπό άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα τσιμεντένιο φράχτη. Αποτέλεσμα της σφοδρής αυτής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 31χρονου οδηγού, αλλά και ο τραυματισμός του 34χρονου συνοδηγού.
Σημειώνεται ότι οι αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος και ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img