Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
29.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΛΕΙΑ: Αυτός είναι ο θείος της 11χρονης που τη σκότωσε με κατσαβίδι...

ΗΛΕΙΑ: Αυτός είναι ο θείος της 11χρονης που τη σκότωσε με κατσαβίδι…

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του κοριτσιού στη Μυρτιά Ηλείας είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού στο Εφετείο.
Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.
Το 2020, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο, αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ετσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Με την αναστολή της ποινής, ο 37χρονος δολοφόνος δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή.
Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, έχοντας παραμείνει ουσιαστικά ατιμώρητος για τον βιασμό ενός 14χρονου παιδιού, σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, παιδί της εξαδέλφης του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img