Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
29.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒόλος: 67χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού του...

Βόλος: 67χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού του…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο, ένας 67χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού του.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα στη μονοκατοικία που ο άνδρας ζούσε μόνος. Γείτονας με τον οποίο έκανε παρέα, τον είδε από μακριά να είναι ακίνητος, ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, στις 17.40.
Ο γιατρός, που πήγε στο σπίτι, επί της οδού Βασσάνη, κάτω από τον περιφερειακό, διαπίστωσε ότι ο 67χρονος είχε απαγχονιστεί με βρόγχο που έφτιαξε από σχοινί και πέρασε από κλωνάρι δέντρου στην αυλή του σπιτιού του, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος είχε προέλθει μια ώρα πριν.
Ο 67χρονος ζούσε μόνος, δεν φαίνεται να είχε συγγενείς και έκανε περιστασιακά παρέα με τον γείτονά του, ο οποίος τον εντόπισε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέλος στη ζωή του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img