Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑργύρης Πεδουλάκης: Τα συλλυπητήρια των δύο «αιωνίων» για τον θάνατο της συζύγου...

Αργύρης Πεδουλάκης: Τα συλλυπητήρια των δύο «αιωνίων» για τον θάνατο της συζύγου του…

Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 χρόνων η σύζυγός του, Αγγέλα, ύστερα από περιπέτεια με σπάνια ασθένεια.
Ο Παναθηναϊκός με συλλυπητήρια ανακοίνωση του εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια της συζύγου του Έλληνα τεχνικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του Αργύρη Πεδουλάκη, Αγγελικής, μετά από γενναία μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Αργύρη, στην οικογένεια και στους οικείους της».
Μετά τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σειρά πήρε ο Ολυμπιακός που θέλησε να σταθεί δίπλα στη σοβαρή απώλεια του Αργύρη Πεδουλάκη με σχετική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Αργύρη Πεδουλάκη και την οικογένειά του, για τον χαμό της συζύγου του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img