Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
20 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΑΛΚΙΔΑ: πνίγηκε 78χρονος Αρχιμανδρίτης...

ΧΑΛΚΙΔΑ: πνίγηκε 78χρονος Αρχιμανδρίτης…

Ένας αρχιμανδρίτης 78 ετών πνίγηκε χθες (17/7) στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε παραλία της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, στις 9:00, περίπου, το πρωί της Δευτέρας (17/7) στην πλαζ Ροδιές στη Κάνηθο Χαλκίδας, ο 78χρονος Αρχιμανδρίτης ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 78χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img