Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΓΕΝΙΚΑΤρία θανατηφόρα τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Ν.Φιλαδέλφεια, Πόρτο-Ράφτη, Περιστέρι...

Τρία θανατηφόρα τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Ν.Φιλαδέλφεια, Πόρτο-Ράφτη, Περιστέρι…

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη χώρα μας.
Μόλις λίγες ώρες μετά από τον θάνατο τριών ανθρώπων σε τροχαία χθες Πέμπτη (14/12), στο Παλαιό Φάληρο και στη Λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδος, τρία ακόμα θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα τρία δυστυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πόρτο Ράφτη και του Περιστερίου, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς και έναν τραυματία.
Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 20:30 επί της Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια όταν δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμορφωση – Άνω Πατήσια. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παμακάριστος» όπου και κατέληξε. Να σημειωθεί πως το δίκυκλο κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση ενώ το λεωφορείο από Μεταμόρφωση προς Αθήνα.
Λίγες ώρες μετά στις 23:30 στο Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα στο 33,5 χλμ προς Μαρκόπουλο μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα 55 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός τις πρωινές ώρες κατέληξε.
Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς κατέληξε. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής (15/12) ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με τον 49χρονο οδηγό του ΙΧ, που έχει τις αισθήσεις του, να απεγκλωβίζεται αυτή τη στιγμή.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη (14/12) ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με το Τραμ. Μάλιστα, νωρίτερα, δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδος.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img