Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ: Πέθανε 55χρονος που μεταφέρθηκε με αγροτικό σε νοσοκομείο...

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πέθανε 55χρονος που μεταφέρθηκε με αγροτικό σε νοσοκομείο…

Όλο ένα και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε ασθενοφόρο, ακόμη και όταν απειλείται η ίδια τους η ζωή. Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να υπογραμμίσει ότι οι ελλείψεις στο ΕΚΑΒ στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, τραγική κατάληξη είχε ένας 55χρονος στην Πρέβεζα, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε, στην περιοχή Καναλάκι Πρέβεζας. Κάλεσε το ασθενοφόρο αλλά επειδή καθυστερούσε μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στο Κέντρο υγείας Καναλακίου.
Σύμφωνα με το τοπικό KanalakiNews.gr, ο 55χρονος πρόλαβε και έκανε στην άκρη του δρόμου το όχημά του, πριν χάσει τις αισθήσεις τους. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε ασθενοφόρο, όμως επειδή αυτό καθυστερούσε, ο 55χρονος μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στο Κέντρο υγείας Καναλακίου.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Κέντρο υγείας ο άτυχος άντρας κατέληξε.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img