Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021
28.8 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος...

Πέθανε ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος…

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο ηθοποιός, Θάνος Μαρτίνος.
«Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας και ο Θάνος Μαρτίνος… Απανωτά τα χτυπήματα για αγαπημένους συναδέλφους και ανθρώπους που ζήσαμε μαζί, γελάσαμε, ονειρευτήκαμε… καλό σου ταξίδι Θάνο μου», αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook από το Actors House (Το Σπίτι του Ηθοποιού».
Ο Θάνος Μαρτίνος γεννήθηκε 1937 στην Αθήνα (Περιστέρι) και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 εξελίχθηκε σε θεατρικό επιχειρηματία.
Παρουσίασε θεατρικές παραγωγές στα θέατρα Ακροπόλ, Διάνα, Καλουτά, Μετροπόλιταν, Περοκέ και Χατζηχρήστου.
Φιλμογραφία
Κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983)….Μάρκος Αντωνίου
Το ψώνιο (1983)
Ο Άγιος Πρεβέζης και η παπαδιά (1982)
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)
Πιο τρελοί και απ` τους τρελούς (1972)
Συμμορία εραστών (1972)[Ιάσων Δένδης]
Η αρχόντισσα του κάμπου (1971)
Η ηλιογέννητη (1971)
Μάρα η τσιγγάνα (1971)
Ένας χίπυς με φιλότιμο (1970)[Νίκος]
Η άγνωστη της νύχτας (1970)[Δημήτρη
Ο δοσίλογος (1970)[Αυγέρης]
Δραπέτες του Μπούλκες (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)[Μιχάλης Γούσιας]
Κυνηγημένη προσφυγοπούλα (1969)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)[Πέτρος]
Η λυγερή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)[δεύτερος καπετάνιος]
Ο Γοργοπόταμος (1968)
Ο τρελός τα `χει 400 (1968)[Φώτης]
Άγρια πάθη (1967)[Πέτρος]
Δρόσω, η αρχοντοπούλα (1967)
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967)[Αντώνης]
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)[Δημητρός]
Οι ασυνείδητοι (1966)[Τάσος Καρύδης]
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)
Το μυστικό μιας μητέρας (1966)[Θάνος Τερζής]
Βάνα (1965)
Το λάθος (1965)[Μίμης]
Φτωχό μου σπουργιτάκι (1965)[Πάνος]
Φωνάζει ο κλέφτης (1965)[αστυνόμος]
Αθήνα ώρα δώδεκα (1964)
Δεσποινίς διευθυντής (1964)[τροχονόμος]
Ευχή και κατάρα (1964)
Η αστεφάνωτη (1964)
Η χαρτοπαίχτρα (1964)
Το κορίτσι του πόνου (1964)
Ανήσυχα νιάτα (1963)
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)[Δήμος]
Ο ανιψιός μου ο Μανώλης (1963)
Ο άσωτος (1963)[Ντίνος]
Τερέζα (1963)
Ψευτοθόδωρος (1963)[Τάκης]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962)
Διαμάντω (1961)[Λιάκος]
Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ (1959)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959)[δικηγόρος]
Κερένια κούκλα (1958)[έρχεται σε προστριβή με τον Νίκο στην αποκριάτικη ταβέρνα]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958)[Οσμάν]
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img