Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΓΝΗΣΙΑ: Γυναίκα κάηκε στο τροχόσπιτο όπου διέμενε σε αγροτοδασική περιοχή...

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Γυναίκα κάηκε στο τροχόσπιτο όπου διέμενε σε αγροτοδασική περιοχή…

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, το απόγευμα, στην περιοχή Χοροστάσι Μαγνησίας, σε τροχόσπιτο όπου διέμενε με τον σύζυγό της, σε περιοχή με ξερά χόρτα που παραδόθηκε στις φλόγες.
Η γυναίκα βρέθηκε, συγκεκριμένα, απανθρακωμένη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή, καθώς – όπως φαίνεται – δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει εγκαίρως το τροχόσπιτο, όπως αναφέρει το protothema.gr
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε για βοήθεια, όμως όταν έφτασε στο σημείο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της, που βρισκόταν δίπλα της, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Το ζευγάρι βρίσκονταν στην περιοχή Χοροστάσι της Μαγνησίας, όπου τους κύκλωσαν οι φλόγες από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στον Πλάτανο Αλμυρού, παράλληλα με το μέτωπο της φωτιάς στο Βελεστίνο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img