Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
25.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘλίψη στην Καμαρούλα Αγρινίου για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κοινότητας...

Θλίψη στην Καμαρούλα Αγρινίου για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κοινότητας Σπύρου Παναγιωτόπουλου

Θλίψη προκάλεσε στην Καμαρούλα η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της Κοινότητας, Σπύρου Παναγιωτόπουλου.
Ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών. Ήταν νυμφευμένος και είχε αποκτήσει μία κόρη.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Αστέρα Καμαρούλας για την απώλεια του Σπύρου Παναγιωτόπουλου.
«Η σημερινή μέρα έφερε στο χωριό μας μία πολύ οδυνηρή είδηση. Ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ο παλιός Πρόεδρος της Κοινότητας, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Πέθανε αιφνιδιαστικά στον ύπνο του, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Ένας άνθρωπος που τίμησε όσο λίγοι το δώρο της ζωής που του δόθηκε. Σφράγισε με την παρουσία του την κοινωνία στην οποία έζησε, και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστράφηκε.
Και ήταν τυχερό το χωριό μας που του έλαχε ένα τόσο σπουδαίο τέκνο. Πολλά μπορούμε να πούμε και να γράψουμε, γι΄αυτό τον ξεχωριστό συγχωριανό μας. Γιατί με πολλά καταπιάστηκε ο Σπύρος. Κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά, αθλητικά. Όπως πρέπει να ζουν τον βίο τους οι άνθρωποι. Και πάντα με οδηγό το ενδιαφέρον, την έγνοια για τους άλλους. Για το κοινό καλό. Αλλά αυτό για το οποίο θα τον θυμόμαστε πάντα, είναι η χρυσή του καρδιά και ο καλός του λόγος.
Ένας ΑΡΧΟΝΤΑΣ έτσι που μόνο οι βαθιά φιλοσοφημένοι και γι΄αυτό απλοί άνθρωποι μπορούν να είναι.
Θα παρακαλούσαμε τους πιο νέους που τυχόν διαβάσουν αυτές τις γραμμές να ρωτήσουν και να μάθουν τι σπάνιο είδος ανθρώπου ήταν ο Σπύρος.».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img