Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑ: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια...

ΗΜΑΘΙΑ: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια…

Στο πένθος η ΕΛ.ΑΣ.: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια (ΦΩΤΟ)Το τραγικό γεγονός συνέβη το πρωί του Σαββάτου 2/9 στις 8:45 π.μ. στην Αλεξάνδρεια, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην περιοχή που πραγματοποιείται η «λαϊκή αγορά», στο ύψος του 2ου Γυμνασίου.
Η υπηρεσιακή μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο αστυνομικός συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό εγκυμονούσα γυναίκα.
Ο αστυνομικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και αμέσως μετά εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βέροιας.
Ο τραυματισμός του 46χρονου αστυνομικού ήταν ιδιαίτερα σοβαρός. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Ο 46χρονος αστυνομικός ήταν πατέρας 4 ανηλίκων παιδιών.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός όχι μόνο στους συναδέλφους του, αλλά και στην τοπική κοινωνία η οποία τον τίμησε στις τελευταίες εκλογές εκλέγοντας τον πρόεδρο της Τ.Κ Λουτρού.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.
We read it in
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img