Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
22.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒοιωτία: Τραγωδία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου - Κάηκαν μέσα στο κελί...

Βοιωτία: Τραγωδία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου – Κάηκαν μέσα στο κελί τους δύο μοναχές…

Βοιωτία: Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μοναστήρι, όπου εντοπίστηκαν νεκρές δύο μοναχές από φωτιά που ξέσπασε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη Βοιωτίας.
Η μία εκ των δύο έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί που ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη διέμενε σε διπλανό κελί και κατέληξε πιθανόν από τις αναθυμιάσεις.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.
Οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες.
Πιστοί που επισκέπτονται την μόνη ανησύχησαν καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, ενημέρωσαν στη συνέχεια τον δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος συνοδευόμενος από αστυνομικούς κατάφεραν να προσεγγίσουν το μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων.
Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και αναγκάστηκαν να καλέσουν τεχνικό για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του μοναστηριού.
Δυστυχώς Αρχές και πιστοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Η 77χρονη ηγουμένη και η μικρότερη αδελφή της που έπασχε από ανίατη ασθένεια βρέθηκαν νεκρές στο δωμάτιο και γύρω από τη σόμπα.
Τις τελευταίες ημέρες το μοναστήρι ήταν αποκλεισμένο λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην περιοχή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί κλιμάκιο της πόλης προστασίας για να παραλάβει τις σωρούς.
Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αλιάρτου.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img