Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒαρύ το πένθος στη Ναύπακτο για τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη – Κατέρρευσε...

Βαρύ το πένθος στη Ναύπακτο για τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη – Κατέρρευσε η μητέρα όταν έμαθε ότι “έσβησε” το μοναχοπαίδι της…

Κατέρρευσε στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του παιδιού της, η μητέρα του άτυχου Σπύρου Καρέλη, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής στη Ναύπακτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο 35χρονος “έσβησε” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν. Στην είδηση του θανάτου του παιδιού της, η μητέρα δεν άντεξε… και κατέρρευσε.
Δυστυχώς, παρά τη μάχη που έδιναν οι γιατροί τελικά, δεν κατάφερε να κρατηθεί κρατηθεί στη ζωή αφού έχει δεχθεί πολύ σοβαρά χτυπήματα τόσο στον λαιμό όσο και στο κεφάλι.
Ο άτυχος 35χρονος, είχε δεχθεί τρεις μαχαιριές και χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης έφτασε στο κατάστημα του επιχειρηματία και μετά από διαπληκτισμό προχώρησε στην επίθεση εναντίον του.
Όλα δείχνουν ότι τα κίνητρα ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.
Αμέσως μετά την επίθεση ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή της Δωρίδας, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψή του.
Όλοι κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά στη Ναύπακτο, σωστό επαγγελματία από μια πολύ καλή οικογένεια.
Ήταν μοναχοπαίδι και διατηρούσε μαγαζί με έπιπλα. Η τοπική κοινωνία έχει “παγώσει”. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Σπύρος δεν θα χαμογελάσει πάλι…
Η είδηση του θανάτου, σκόρπισε θλίψη και πόνο σε όλους, όσοι τον γνώριζαν.


We read it in:https://www.aerasnews.gr 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img