Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στη Ζάκυνθο – Νεκρός από ηλεκτροπληξία 38χρονος από το Αγρίνιο...

Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Νεκρός από ηλεκτροπληξία 38χρονος από το Αγρίνιο…

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 2 μ.μ. στο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ στην περιοχή Λαζαρέτα, στο δρόμο για το Αργάσι.
Νεκρός είναι 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) ο οποίος πραγματοποιούσε συντήρηση στα δίκτυα υψηλής τάσης που φθάνουν στο νησί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος υπάλληλος, χτυπήθηκε από την υψηλή τάση και πέθανε ακαριαία.
Ο 38χρονος από το Αγρίνιο και πατέρας δύο παιδιών είχε έρθει με κλιμάκιο για διόρθωση προβλημάτων που παρουσιαζόταν στο δίκτυο μεταφοράς ρεύματος.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Συλλυπητήρια Χατζηδάκη για το θανατηφόρο ατύχημα
O υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Καλεί τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια και υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο ΑΔΜΗΕ θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τεχνικού της εταιρείας.
We read it in:https://www.agrinionews.gr  
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img