Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών…

32202874_838839822981137_6227538425549946880_n.jpg

Σε ηλικία 44 ετών κόπηκε το νήμα της ζωής του Παναγιώτη Τσαρούχη, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες στα κτήματα του στο Ανω Διακοπτό Αχαΐας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη. Ο άτυχος άνδρας πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η οικογένεια του τον αναζήτησε. Εντοπίστηκε τελικά εγκλωβισμένος κάτω από το βαρύ αγροτικό όχημα. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον 44χρονο Παναγιώτη. Πηγές αναφέρουν πως ο 44χρονος παρέμεινε αβοήθητος επί ώρες.

Ο εκλιπών το 2014 είχε συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποφήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο Παναγιώτης Τσαρούχης γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στο Άνω Διακοπτό, ενώ μαζί με τη σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά διέμενε στο Αίγιο. Ασχολείτο κυρίως  με την καλλιέργεια αμπελιών, σταφίδων και ελιών.

Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου (Π.Ε.Σ.) και Τοπικός Σύμβουλος στο Άνω Διακοπτό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για δυστύχημα με θανάσιμο  τραυματισμό 44χρονου ημεδαπού, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο Διακοπτό Αιγίου.

Ειδικότερα, ο 44χρονος ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο ελκυστήρας ανετράπη και το θύμα εγκλωβίστηκε  από κάτω του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος.

We read it in:http://dete.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img