Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
12 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘλίψη στην Πάτρα - "έφυγε" ο Ηλίας Μποσγανάς...

Θλίψη στην Πάτρα – “έφυγε” ο Ηλίας Μποσγανάς…

Ο εκλιπών βύθισε στο πένθος το αχαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών και αποτελούσε μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

¨Ηταν παντρεμένος με τη Δώρα (κόρη της συγχωριανής μας – απο Μπαμπίνη –  Μαρίας Ηρακλή Τσακαλογιάννη), με την οποία απέκτησαν την 9χρονη Χριστίνα. Εργαζόταν ως λογιστής σε κατασκευαστική εταιρία.”Εφυγε” από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 51 ετών, μετά απο γενναία μάχη. Το βράδυ της Πέμπτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το στενό του οικογενειακό φίλο και Τάκη Ανδριόπουλο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

H ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ  για τον θάνατο του Ηλία Μποσγανά εξέδωσε την ακόλουθη  ανακοίνωση : 

“Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας και η Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ηλία Μποσγανά, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.”

Επίσης με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα παιδικά και ανδρών για το Σαββάτο πού είναι προγραμματισμένα για μετά τις 2μμ.

“Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του αιφνίδιου θανάτου του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α. Ηλία Μποσγανά, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες Παιδικών και Ανδρικών Πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 17/3/2018 από τις 14.00 και μετά.”

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αχαιας :

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του μέλους της επιτροπής διαιτησίας και παλιού διαιτητή Ηλία Μποσγανά. Έτυχε να τον γνωρίσουμε από κοντά μέσα από τις συναντήσεις μας με τους διαιτητές και ήταν ένας από τους αξιόλογους και εξαιρετικούς ανθρώπους στον χώρο. Καλό ταξίδι κ. Ηλία.

ΠΗΓΗ: https://www.gnomip.gr

We read it in:https://mpampini.blogspot.gr

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img