Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
22.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘλίψη στην ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Παρίση...

Θλίψη στην ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Παρίση…

Φτωχότερη είνα από σήμερα η οικογένεια της ΑΕΚ καθώς απεβίωσε ο Νίκος Παρίσης, ο οποίος υπήρξε επίλεκτο μέλος της ομάδας και ένας εκ των πιστότερων υποστηρικτών της «Ένωσης».

Ο εκλιπών ο οποίος διετέλεσε για τρία χρόνια αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.

Στο ύστατο χαίρε της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση, ενός εκ των πλέον επίλεκτων μελών της, ενός εκ των πλέον πιστών υποστηρικτών της κιτρινόμαυρης ιδέας. 

Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, ο εκλιπών ανέπτυξε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιγάντωσε το συνδεσμιακό κίνημα της ομάδας μας, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος συνδέσμων στην ιστορία της ΑΕΚ (το 1988 στη διοίκηση του Στράτου Γιδόπουλου), ενώ διετέλεσε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και διευθύνων σύμβουλος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Είχε καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη της πρωταθληματικής διοίκησης του Κώστα Γενεράκη στη γενική συνέλευση του Μαΐου του 1991. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και μετέχει στο βαθύ τους πένθος.

Η απώλεια του Νίκου Παρίση είναι τεράστια για όλους μας!».

We read it in:http://www.zougla.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img