Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: "ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ...

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: “ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ…

Θλίψη στους κατοίκους των Κεντρικών Τζουμέρκων προκάλεσε η είδηση του θανάτους της Βουργαρελιώτισσας Σταυρούλα Καραβασίλη…

Picture
Ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου “ΠΑΝΘΩΡΟΝ”, ήταν μια μορφωμένη και καλοσυνάτη επιχειρηματίας με όραμα και αγάπη για τον τόπο της.

Η αγάπη της για τα Τζουμέρκα την ώθησε να κατεβεί υποψήφια δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.

Εκλέχτηκε στο Δήμο Αθαμανίας 2002-2006 και διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και για δύο χρόνια Αντιδήμαρχος.

Διετέλεσε Πρόεδρος Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας Τουρισμού Τζουμέρκων, Νομού Άρτας και Ιωαννίνων, με δράση στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού. Επίσης, ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου.

Διετέλεσε επί 10 χρόνια Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελιωτών Αττικής και 18 χρόνια ως μέλος του Δ.Σ με αξιοσημείωτο πολιτιστικό έργο. Τέλος επί 10 χρόνια ήταν η υπεύθυνη σύνταξης της Εφημερίδας “Το Βουργαρέλι”.

“Ta Nea tis Mikrospilias 24” εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους της.

Υ.Γ. Αλγεινή εντύπωση μας έχει προκαλέσει το γεγονός ότι από τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων δεν εκδόθηκε ούτε μια συλλυπητήρια ανακοίνωση (ούτε στο site του Δήμου, ούτε στη σελίδα στο facebook), για τον θάνατο της Σταυρούλας Καραβασίλη, η οποία είχε προσφέρει πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
We read it in:https://www.taneatismikrospilias24.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img