Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑEκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λεοντάρης, πρώην εφημέριος Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας...

Eκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λεοντάρης, πρώην εφημέριος Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας…

Eκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λεοντάρης, πρώην εφημέριος Αγίου Αθανασίου ΑμφιλοχίαςEκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Διονυσίος Λεοντάρης, ο οποίος, διετέλεσε εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου,πολιούχου της Αμφιλοχίας. Η ανακοίνωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου:
Το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας, μετά θλίψεως, αναγγέλει την προς Κύριον εκδημίαν, του Αρχιμανδρίτου Διονυσίου Λεοντάρη, ο οποίος, διετέλεσε εφημέριος του πολιούχου της Αμφιλοχίας, κατά τα έτη 1953 έως 1958.
Εκοιμήθη δε σήμερον 9 Μαρτίου 2022 εν Ιωαννίνοις, εις βαθύτατον γήρας.
Η εξόδιος ακολουθία αυτού, τελεσθήσεται αύριον Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και περί ώραν 11 π.μ. εν τω Ιερώ Ναώ Περιβλέπτου Ιωαννίνων.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img